Rouwcentrum voor Dieren Majesta Emmen 0591-531944TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Begrafenisondernemer? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Zwaaikom 3
7825TE Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Als je met het verlies van een huisdier te maken krijgt is dat altijd een vervelende en emotionele ervaring. En juist in die periode komen er een paar belangrijke beslissingen op u af. Een goede voorbereiding is dan heel belangrijk en daar helpen we graag bij.

Zo moet u beslissen wat u met uw overleden huisdier gaat doen; begraven, cremeren of destructie? Zelf begraven is in veel gemeenten, zekere binnen de bebouwde kom niet toegestaan. Er zijn een aantal dierenbegraafplaatsen in Nederland of u kunt kiezen voor destructie. Mocht u dat laatste overwegen, laat u dan goed informeren over wat dit precies inhoudt.
Laat uw hart spreken, u kunt maar één keer afscheid nemen.

Majesta biedt u de mogelijkheid om op een waardige en respectvolle manier afscheid te nemen. In overleg, op een persoonlijke manier. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze intieme en goed verzorgde afscheidsruimte voor een kleine afscheidsceremonie of een moment van reflectie. U kunt kiezen uit verschillende opties om tot een crematie te komen die niet alleen bij u en uw huisdier passen, maar ook bij het budget dat u in gedachten heeft. We hebben een ruime collectie aan decoratieve urnen, verschillende mogelijkheden wat betreft ophalen van uw huisdier en terug brengen van de urn of as houder en verder alle benodigde opties om tot een persoonlijke invulling van uw afscheid te komen. Neem gerust contact op dan nemen we het graag met u door.

Wij verzorgen al vele jaren crematies voor dieren, op al onze vestigingen door heel Nederland. Daarbij staan altijd u en uw wensen centraal zodat u op een waardige en respectvolle wijze afscheid kunt nemen en kunt afsluiten met gevoel dat het zo goed is. Bel ons als u er klaar voor bent zodat als het moment gekomen is wij u van dienst kunnen zijn.

Als u nog niet zo ver bent raden we u van harte aan de Majesta Gids voor een Waardig en Respectvol Afscheid te downloaden. Vul uw emailadres in dan sturen wij u de gids meteen toe.Specialiteiten:
Afscheidsruimtes , As hangers, hangers, Ashouders, Collectieve crematie, Dierenartsenformulier, Fotolijsten met foto, Knuffelstenen, Huisdieren crematie, Persoonlijk afscheid nemen, Urnen, Vervoer

Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Uitvaartzorg voor dieren