Faber Uitvaartzorg 0515-331726TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Begrafenisondernemer? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Walperterwei 39
8731CD Wommels
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Als een geliefde komt te overlijden, volgt onherroepelijk het afscheid. Een afscheid is altijd moeilijk. U krijgt te maken met een emotioneel en langdurig rouwproces, want de dood laat zich niet wegstoppen. Afscheid nemen en de dood horen nu eenmaal bij het leven.
Nadenken en praten over de dood biedt houvast en troost, ook nu al. Want, iedereen wil op zijn eigen manier afscheid van het leven nemen.

Als u een dierbaar persoon verliest, is het belangrijk dat u een beroep kunt doen op een vertrouwde uitvaartonderneming. Eén met kennis van zaken bij u in de buurt.

Faber Uitvaartzorg is een begrip in de regio. Wij verzorgen uitvaarten, geven advies en bieden ondersteuning. Dat doen wij op een persoonlijke manier met respect voor alle individuele wensen. Samen met u geven wij zorgvuldig vorm en inhoud aan het afscheid en de voorbereiding daarop. Vanaf de dag van overlijden heeft u te maken met een contactpersoon, aan wie u alles kunt vragen en die u ondersteuning biedt.

Vanaf de oprichting in 1972 hebben we een bewuste keuze gemaakt voor een persoonlijke benadering en complete zorg bij uitvaarten. Door onze betrokkenheid bij de regio kennen wij de gebruiken in de verschillenden plaatsen en dorpen.

begraven of cremeren condoleantie condoleanceruimte opbaren uitvaart uitvaartverzorging uitvaartzorg crematie crematorium kist rouwdrukwerk rouwbrief rouwbrieven rouwkaarten bedrukken liturgie spreker voor uitvaart spreker bij begrafenis begravenis muziek grafwerk rouwbloemen rouwwerk funerair spreker uitvaartverzorging crematie urn asurn assieraad kunstwerk as sieraden as verspreiden as uitstrooien rouwwagen rouwauto rouwstoet aula begrafenis kosten crematie uitvaartverzekering uitvaartverzorger kosten uitvaart kosten begrafenis uitvaart uitvaartmuziek wat kost een uitvaart begrafenisondernemer wat kost een crematie uitvaart regelen uitvaartverzekering vergelijken cremeren uitvaartcentrum uitvaartverzekeringen begrafenisverzekering wat kost een begrafenis uitvaart doodskist grafkist begrafeniskosten uitvaart op maat uitvaartbranche overlijden begrafenisonderneming begrafenis regelen
Openingstijden:
Maandag : 00:00 - 00:00
Dinsdag : 00:00 - 00:00
Woensdag : 00:00 - 00:00
Donderdag : 00:00 - 00:00
Vrijdag : 00:00 - 00:00
Zaterdag : 00:00 - 00:00
Zondag : 00:00 - 00:00 Service:
24-uurs service

Toegankelijkheid:
Begane grond, Faciliteiten voor blinden, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan, Lift aanwezig, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies, Begrafenis, Condoleance, Crematie, Nazorg, Opbaren, Rouwauto, Rouwvervoer, Uitvaartmuziek, Uitvaartverzekering, Voorbespreking

Faciliteit / aanbieder:
Begrafenisondernemer, Crematorium, Uitvaartcentrum, Uitvaartverzorging

Producten:
Bloemenarrangement, Gedenksteen, Grafmonument, Kist, Rouwboeket, Rouwkaarten, Urn

Aangesloten bij / Certificering:
BGNU