Begrafenis- Crematie & Uitvaartzorg Goemans 0478-588889TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Begrafenisondernemer? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Keizersveld 54
5803AN Venray
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Door het overlijden van iemand die ons dierbaar is, gaan er tal van gevoelens door ons heen: verdriet, verbijstering, woede en misschien ook wel berusting. Heel vaak speelt de vraag waarom een rol. Ook wij kunnen u hierop het antwoord niet geven. Wel kunnen wij met u de weg openen naar een door u gewenst afscheid.

Uw wensen en die van de overledene staan voorop en wij helpen u om de uitvaart in goede banen te leiden. U krijgt advies en begeleiding in alles wat wenselijk is. Wij staan open voor uw eigen invulling en initiatieven bij de uitvaart. U krijgt van ons alle ruimte. Wij realiseren ons dat er kort na een overlijden al heel veel op u af komt. Vóór de uitvaart nemen wij stap voor stap alles met u door. Zodat binnen een aantal dagen een waardig afscheid kan plaatsvinden.

Wilbert Goemans Uitvaartzorg heeft de beschikking over diverse eigen rouwcentra in de regio. Nabestaanden kunnen 24 uur per dag toegang hebben tot de sfeervolle rouwkamers, er kan naar behoefte een eigen thuissituatie worden gecreëerd. In onze rouwcentra kunt u een persoonlijke afscheidsdienst en/of een condoleance laten plaatsvinden. Indien u voor het houden van een persoonlijke afscheidsdienst de voorkeur geeft aan een zaal of aula, in plaats van bijv. de parochiekerk van uw woonplaats, dan hebben wij hiervoor in de regio diverse passende alternatieven.Service:
24-uurs service

Diensten:
Advies, Begrafenis, Condoleance, Crematie, Nazorg, Opbaren, Persoonlijk, Rouwauto, Thuisopbaring, Uitvaartverzekering

Faciliteit / aanbieder:
Crematorium, Kerk, Uitvaartcentrum, Uitvaartverzorging

Producten:
Kist