Uitvaartverzorging PeemenTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Begrafenisondernemer? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres

4834LE Breda
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.peemenuitvaartverzorging.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Een vertrouwde naam voor een stijlvolle uitvaart.

Bij de keuze van een uitvaartverzorger laat u zaken als persoonlijke aandacht en vertrouwen uiteraard nadrukkelijk meewegen. U wilt immers dat alles tot in de puntjes en tot in detail goed geregeld is, van het voortijdig bespreken van de uitvaart tot een perfecte piëteitsvolle uitvoering daarvan.

Door onze kleinschaligheid blijven aandacht en vertrouwen de belangrijkste kenmerken in onze service en dienstverlening, dat blijkt onder meer uit het feit dat wij dag en nacht persoonlijk bereikbaar zijn, want extra aandacht hoeft echt niet meer te kosten. Wij ondersteunen u zodat de uitvaart ondanks het verdriet toch een mooie en waardevolle herinnering wordt.

Ieder mens is uniek, iedere uitvaart is uniek, aan gevoelens en herinneringen. Passend bij uw achtergrond en uw levensbeschouwing.

Direct na een overlijden (thuis) dient u contact op te nemen met de huisarts of de dienstdoende arts. Deze moet officieel het overlijden constateren en vastleggen in een Verklaring van Overlijden, en zal deze verklaring achterlaten bij de nabestaanden.

Deze verklaring heeft de uitvaartleider nodig voor het regelen van een aantal praktische zaken en de aangifte bij de gemeente. Vervolgens kunt u een beroep doen op geestelijke bijstand (indien gewenst). Daarna volstaat één telefoontje naar ons met de melding van overlijden op een van onze telefoonnummers:

Vestiging Breda e.o.
076 - 5659414

Vestiging Oosterhout e.o.
0162 - 424000

Vervolgens maken wij een afspraak met u om u thuis te bezoeken en de eerste noodzakelijke voorzieningen t.b.v. de overledene samen met u te bespreken. Van een thuisopbaring of een uitvaartcentrum naar keuze, alles is bespreekbaar. Om geheel aan de wensen te kunnen voldoen, hebben wij alle faciliteiten voor een goede dienstverlening in eigen beheer, bijvoorbeeld als u de keuze maakt voor een thuisopbaring of de laatste verzorging zelf wilt doen.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 07:45 24 uur per dag bereikbaar.
Dinsdag : 08:00 - 07:45 24 uur per dag bereikbaar.
Woensdag : 08:00 - 07:45 24 uur per dag bereikbaar.
Donderdag : 08:00 - 07:45 24 uur per dag bereikbaar.
Vrijdag : 08:00 - 07:45 24 uur per dag bereikbaar.
Zaterdag : 08:00 - 07:45 24 uur per dag bereikbaar.
Zondag : 08:00 - 07:45 24 uur per dag bereikbaar.Diensten:
Advies, Rouwauto

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, wij accepteren alle vormen van uitvaartverzekeringen, op factuurbasis

Aangesloten bij / Certificering:
KMO, STIVU, aangesloten bij NIVO uitvaartverzekering