Buizer BV adviesburo voor bouwconstructies 0343-593758TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Begrafenisondernemer? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Markt 32
3961BC Wijk bij Duurstede
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus158, 3960BD, Wijk bij Duurstede
http://www.buizerbv.nl

Wat wij doen:
Welkom op de website van adviesburo buizer bv

Adviesburo buizer bv is een landelijk opererend bureau gevestigd in Wijk bij Duurstede. Het bureau is opgericht in 1991. Zowel voor projecten in de woningbouw als de utiliteitsbouw ontwerpen, berekenen en tekenen wij constructies in beton, staal en hout. Onze opdrachtgevers zijn architecten, projectontwikkelaars, aannemers, overheden en particulieren.

De werkwijze is gericht op het, in nauwe samenwerking met ontwerpende en/of uitvoerende bouwteam­partners, realiseren van optimale oplossingen voor constructies. Doordat onze projectleider tevens constructeur en tekenaar van het project is, is deze geheel op de hoogte en nauw betrokken bij het gehele proces.

Door deze projectaanpak is adviesburo buizer een overzichtelijke organisatie waarbij de communicatielijnen kort zijn. Wij hechten veel belang aan kennis en ervaring van zowel collegas binnen ons bureau als overige bouwteampartners waarmee wij doeltreffend en snel tot optimale oplossingen komen.

Ons bureau is in de afgelopen jaren betrokken geweest, en nog betrokken, bij de realisatie van nieuwbouwprojecten van kantoren, scholen, bedrijfshallen, winkelcentra, woningen en appartementencomplexen. Ook bij de herbestemming van bestaande gebouwen is ons bureau actief.Service:
Alleen op afspraak

Diensten:
Advies, appartementengebouwen, Berekeningen, Bouwaanvragen, Bouwadvies, centrumplan, Constructieberekeningen, Constructies, constructiewerkzaamheden, crematorium, scholen, tuinderij, winkelcentra

Specialisme:
Appartementen, Utiliteitsbouw, Woningbouw

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren