Selecteer provincie

Gemeentelijke Begraafplaatsen Kerkhoflaan/Westduin


Details

Adres
Kerkhoflaan 12
2585JB Den Haag
Telefoonnummer
Navigeer naar
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

http://www.denhaag.nl/begraafplaatsen

Wat wij doen:
De administratie van de gemeentelijke begraafplaatsen regelt allerlei zaken rond de begrafenis. Bijvoorbeeld de keuze van het graf en de voorzieningen tijdens de uitvaart. Ook het onderhoud van de graven valt onder deze organisatie.
Er zijn 2 gemeentelijk begraafplaatsen: Kerkhoflaan en Westduin.
Daarnaast zijn er in Den Haag ook niet-gemeentelijke begraafplaatsen en crematoria. Deze zijn meestal in particulier beheer of van een kerkelijke instelling.
Gemeentelijke begraafplaatsen
De administratie regelt alles wat met een uitvaart op een gemeentelijke begraafplaats te maken heeft. Bijvoorbeeld de keuze van het graf en de datum en tijdstip van de plechtigheid. Ook is de administratie verantwoordelijk voor het onderhoud van de graven. En het sluiten of verlengen van grafruimtes.
Het tijdstip van een begrafenis of asbezorgingsplechtigheid moet zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van tevoren worden gereserveerd.
Meestal verzorgt een begrafenisondernemer het contact met de administratie namens de familie. Regelt u zelf de uitvaartplechtigheid? Neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van tevoren, contact op met de administratie om het tijdstip van de dienst te vast te leggen.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 16:30
Dinsdag : 08:00 - 16:30
Woensdag : 08:00 - 16:30
Donderdag : 08:00 - 16:30
Vrijdag : 08:00 - 16:30 Soort graven:
Algemeen graf, Familiegraf, Kindergraf, Particulier graf

Soort begraafplaats:
Algemene begraafplaats, Gemeentelijke begraafplaatsen

Diensten:
Asbezorging in Den Haag, Begrafenis, Begrafenis regelen, Opbaren, Opgraven, ruimen en herbegraven, Overboeken recht op grafruimte, Vergunning plaatsen gedenkteken